Ketelvervanging

Uw oude ketel werkt nog prima, maar kost u handenvol geld

In tegenstelling tot bijvoorbeeld de motor van een wagen zitten er in een verwarmingsketel géén bewegende onderdelen. Een ketel verslijt dus ook bijna niet en blijft gedurende vele jaren de gewenste warmte leveren.

Maar in België alleen al staan meer dan één miljoen verwarmingsketels die té oud zijn. Dat wil zeggen, ouder dan 15 jaar. Wat is het verschil met moderne ketels ? Oude verwarmingsketels maken veel minder gebruik van de warmte in rookgassen die bij de verbranding ontstaan. Eigenaars beseffen vaak niet hoeveel geld ze verliezen door de onbenutte warmte die door de schoorsteen verdwijnt.

Red het milieu, begin bij uzelf

Verwarming staat voor het grootste aandeel in het totale wereldwijde energieverbruik: 40%. De grootste stappen kunnen we dus zetten door ons verbruik van verwarmingsenergie drastisch te verminderen.

Als u uw oude ketel vervangt door een nieuw condenserend exemplaar dan bespaart u tot 35% op uw energieverbruik. Beeld u eens in dat iedereen met een oude ketel dit zou doen.

Een nieuwe ketel

Beslis vandaag nog om uw oude ketel te vervangen. U bespaart er aanzienlijk wat geld mee en u draagt u steentje bij aan het milieu. Maar u koopt natuurlijk ook een spiksplinternieuwe kwalitatieve ketel. Een investering in uw portemonnee, maar ook in duurzaamheid, uw comfort en gebruiksgemak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan