Wij maken van jouw huis
een thuis

Het Van Roy team steekt graag de handen uit de mouwen voor jouw verwarming en airco. Met een totaalpakket aan technische expertise, advies en enthousiasme opteren we steevast voor hoogwaardige toestellen en lange-termijnoplossingen. Kies je voor Van Roy? Dan kies je voor feilloos vakmanschap met een menselijke touch en oog voor detail.

team-vanroy
15+
Jaar ervaring
1700+
Succesvolle projecten
200+
Onderhouden per jaar
1000+
Tevreden klanten
mathias
Ons doel

Gaan voor feilloos vakmanschap

Met onze keuze voor de top toestellen en service van Viessmann en onze eigen standaarden en eisen voor de werken die we uitvoeren, proberen we steeds de nummer één speler te zijn in de markt.

Ons verhaal

Vakmanschap dat wordt
doorgegeven aan de
jonge generatie 

In 1995 startte Geert Van Roy als elektricien in en rond Iddergem. Op een korte termijn was hij gekend voor elektriciteit in de Denderstreek. In 2005 richtte Geert zich niet alleen meer op elektriciteit maar ook op de verwarming, koeling en sanitair van de particuliere woningen. in 2018 werd Geert van opvolging voorzien door zijn zoon Mathias en vriend aan huis Boris. De weg naar de toekomst is met deze 2 nieuwe techniekers verzekerd.

boris

Onze waarden
bij Van Roy

kwaliteit

Kwaliteit

gedreven

Gedreven

team work

Team work

innovatief

Innovatief

vakman

Vakmannen

Ons team

Maak kennis met
Van Roy

Geert Van Roy

Geert Van Roy

Zaakvoerder

Ben trots om te zien welke projecten we kunnen afleveren aan onze klanten. En met de opvolging die verzekerd is gaan we nog vele mooie projecten kunnen afleveren.

Mathias Van Roy

Mathias Van Roy

Verkoper / Technieker

Als verkoper is het fantastisch om met de mensen samen naar een oplossingen te zoeken. En doordat ik ook mee op de baan ga als technieker weet ik zeer goed waarover ik spreek.

Boris Le Compte

Boris Le Compte

Technieker

Het liefste wat ik doe is problemen oplossen. Je komt bij mensen die een probleem hebben en dat geeft veel voldoening als je voor hen dat probleem kan oplossen.