Ketelvervanging Vitodens 222W

Vervangen van een bestaande ketel op de zolderverdieping. De gekozen ketel is een vitodens 222.

Ketelvervanging Vitodens 222W
Locatie
Welle
Dagen gewerkt
2
Welke werken
Gas

Op de zolder van deze woning hebben we een bestaande gas installatie vervangen door een Vitodens 222. Door de geïntegreerde boiler neemt deze veel minder plaats in zonder te moeten inboeten op comfort van warm water. Dankzij de ViCare applicatie kunnen deze klanten hun verwarming controleren van op afstand en genieten zij ook nog eens van 5 jaar garantie.

Productomschrijving

De nieuwe generatie verwarmingssystemen. Een grotere efficiëntie, minder uitstoot, eenvoudige bediening. Toekomstgericht, duurzaam en digitaal. De Vitodens 222 bepaalt de richting voor de toekomst.

Met deze reeks toestellen warmt u de ruimten in uw eigen woning op betrouwbare en efficiënte wijze op en voorziet u het nodige warm water, en dit alles in een bijzonder vernieuwende vormgeving.

Klaar voor de toekomst

De technologie om dergelijke mengsels van aardgas en waterstof voor de verwarming van gebouwen te gebruiken, bestaat al en komt heel vaak voor op de markt. In principe kunnen de gascondensatieketels van de nieuwste generatie Vitodens 200-modellen vandaag al met een aandeel van 20 procent waterstof worden gebruikt. Woning- en flateigenaars die voor deze moderne wand- en compacte toestellen kiezen, zijn dan ook optimaal uitgerust voor de toekomst.

Benieuwd hoe het er uitziet? Bekijk hier zeker de foto's eens.

No items found.

Meer informatie?

Ben je nog niet overtuigd? Laat je gegevens achter en wij contacteren jouw zo snel mogelijk.

De aanvraag is goed ontvangen.

Wij helpen jou zo snel mogelijk verder.
Er is iets fout gelopen.
Probeer het later opnieuw.