Ketelvervanging Vitoladens 300C

Vervangen stookolieketel door een Vitoladens 300-C

Ketelvervanging Vitoladens 300C
Locatie
Sint-Lievens-Esse
Dagen gewerkt
3
Welke werken
Stookolie

Doordat er nog geen gas in de straat lag moesten we hier terug met stookolie werken. Het was geen gemakkelijke opgave om de nieuwe ketel op zijn plaatst te krijgen. Hier koos de klant voor een vitoladens 300-C. Dit is een verwarming op stookolie maar is ook klaar om gebruik te maken van HVO (plantaardige stookolie), PTL (power-to-liquid) en hogere percentages FAME-producten (bio-stookolie).

Productomschrijving

Een investering in de Vitoladens 300-C ketel levert al snel besparingen op. Dankzij zijn hoog rendement verbruikt hij aanzienlijk minder stookolie dan een oudere ketel. Door zijn compact formaat is hij bijzonder plaatsbesparend en geschikt voor een open of gesloten werking. Vitoladens 300-C past hierdoor in kleine ruimtes en is een ideale keuze bij het vernieuwen van uw verwarmingsinstallatie. In nieuwbouw kan waardevolle ruimte benut worden voor andere doeleinden.

Klaar voor de toekomst

De oliecondensatieketel Vitoladens 300-C is een grote innovatie. Het verwarmingssysteem kan nu ook gebruik maken van verschillende vloeibare brandstoffen met verminderde CO2-uitstoot. In plaats van fossiele stookolie gaat het bijvoorbeeld om HVO (plantaardige stookolie), PTL (power-to-liquid) en hogere percentages FAME-producten (bio-stookolie). Onze ketels zijn daardoor klaar voor de toekomst en kunnen bijdragen aan de bescherming van het klimaat.

Benieuwd hoe het er uitziet? Bekijk hier zeker de foto's eens.

No items found.

Meer informatie?

Ben je nog niet overtuigd? Laat je gegevens achter en wij contacteren jouw zo snel mogelijk.

De aanvraag is goed ontvangen.

Wij helpen jou zo snel mogelijk verder.
Er is iets fout gelopen.
Probeer het later opnieuw.