Ketelvervanging Vitodens 222W

Vervangen van een stookolie ketel naar een Viessmann gaswand ketel.

Ketelvervanging Vitodens 222W
Locatie
Gijzegem
Dagen gewerkt
1
Welke werken
Gas

Het vervangen van een oude energie onvriendelijke stookolie ketel door een compacte Viessmann gaswand ketel. We hebben alle leidingen inclusief de schouw aangepast voor de nieuwe cv-ketel. Zoals te zien is neemt deze cv-ketel ook veel minder plaats in en is er geen nood aan een aparte boiler.

Productomschrijving

De nieuwe generatie verwarmingssystemen. Een grotere efficiëntie, minder uitstoot, eenvoudige bediening. Toekomstgericht, duurzaam en digitaal. De Vitodens 222 bepaalt de richting voor de toekomst.

Met deze reeks toestellen warmt u de ruimten in uw eigen woning op betrouwbare en efficiënte wijze op en voorziet u het nodige warm water, en dit alles in een bijzonder vernieuwende vormgeving.

Klaar voor de toekomst

De technologie om dergelijke mengsels van aardgas en waterstof voor de verwarming van gebouwen te gebruiken, bestaat al en komt heel vaak voor op de markt. In principe kunnen de gascondensatieketels van de nieuwste generatie Vitodens 200-modellen vandaag al met een aandeel van 20 procent waterstof worden gebruikt. Woning- en flateigenaars die voor deze moderne wand- en compacte toestellen kiezen, zijn dan ook optimaal uitgerust voor de toekomst.

Benieuwd hoe het er uitziet? Bekijk hier zeker de foto's eens.

No items found.

Meer informatie?

Ben je nog niet overtuigd? Laat je gegevens achter en wij contacteren jouw zo snel mogelijk.

De aanvraag is goed ontvangen.

Wij helpen jou zo snel mogelijk verder.
Er is iets fout gelopen.
Probeer het later opnieuw.