Viessmann & Van Roy

De perfecte combinatie

Viessmann-gamma

Viessmann

De wereld staat voor de uitdaging van de eeuw: om onze energievoorziening duurzaam te veranderen.  Het familiebedrijf Viessmann levert daar met zijn technologie een substantiële bijdrage aan. Een visie die volledig in lijn ligt met de visie van Van Roy. Want alleen samen kunnen we de leefruimte van toekomstige generaties vormgeven, van een comfortabele woning tot een bewoonbare planeet.

Van Roy team

Dé Viessmann specialist in de Denderstreek?
Dat is Van Roy

Van Roy biedt jou een totaalpakket aan op het gebied van Viessmann producten. Verwarming, warmtepompen, airco of thuisbatterijen, wij kunnen jou van dienst zijn. Wij zorgen voor een nette en verzorgde installatie maar kunnen ook instaan voor het onderhoud of herstellingen.
Kortom, Van Roy is de partner die je nodig hebt voor het gamma Viessmann producten.

Toekomstgerichte verwarmingsketels en systeemoplossingen

Het aanbod omvat onder meer condenserende ketels voor olie en gas en warmtekrachtkoppelingsinstallaties.  Viessmann biedt eveneens hernieuwbare energiesystemen zoals thermische zonne-installaties voor sanitair waterbereiding, verwarmingsondersteuning en koeling.

vitodens detail
vicare app

ViCare app

De app ViCare biedt nieuwe mogelijkheden voor de online-regeling van uw verwarming. Via het bewust eenvoudig gehouden grafisch paneel van ViCare kan uw verwarming volledig intuïtief bediend worden.

Verwarmingstoestellen tot 60 kW met compatibele regelingen genieten 5 jaar garantie door de aansluiting van de installatie via ViCare app.  Garantievoorwaarden en dekking