Bespaar op je energiefactuur met June

June is je digitale energie assistente en helpt je automatisch aan groenere en goedkopere energie.

Bespaar op je energiefactuur met June
May 27, 2022

Welkom in de toekomst van energie.

Energie is in deze tijd een veel besproken thema. June heeft hiervoor een platform ontwikkeld dat voor jou gaat kijken waar je kan optimaliseren in je energie verbruik en zelfs voor jou zou kunnen switchen tussen energieleverancier zodat je steeds van het voordeligste tarief kan genieten. June wordt dan ook gesteund door namen zoals Viessmann, KBC maar ook door ons.

Groen , voordelig en zonder zorgen.

June is je digitale energie assistente en helpt je automatisch aan groenere en goedkopere energie. Met de slimme technologie van June wordt je energiefactuur automatisch opgevolgd en geoptimaliseerd. Ze helpt je ook om slimmer en minder te verbruiken.

Bespaar jaarlijks 326€ met June Switch

June Switch volgt je energiecontract en zoekt steeds het voordeligste tarief voor je persoonlijke situatie. Dankzij de slimme technologie van June kan dit zonder in detail je energieverbruik te delen.

Maak je digitale meter slim én bespaar

Met de June Dongle krijg je gedetailleerd inzicht in je energieverbruik en je energieproductie.

Bovendien krijg je een gepersonaliseerd advies of het zinvol is om te investeren in energetische oplossingen. Isoleren? Zonnepanelen of een thuisbatterij? Is een warmtepomp rendabel voor me?

Neem zeker eens een kijkje op de website van June voor meer informatie.

june.energy

Bron: