Viessmann komt met warmtepomp voor renovatie projecten

De fluisterstille future-proof warmtepomp voor renovatie, met een hoog warmwatercomfort.

Viessmann komt met warmtepomp voor renovatie projecten
May 10, 2022

De fluisterstille future-proof warmtepomp voor renovatie, met een hoog warmwatercomfort

Nieuwe furure-proof warmtepompen

Betrouwbaarder, compacter en milieuvriendelijker dan ooit tevoren. De nieuwe, innovatieve warmtepomptechnologie van Viessmann maakt efficiënt gebruik van omgevingswarmte voor zowel verwarming en verkoeling. Vitocal 252-A heeft een maximale aanvoertemperatuur van 70 °C en is speciaal ontwikkeld voor renovaties. Bestaande verwarmingssystemen kunnen verder worden gebruikt en vloerverwarming is niet noodzakelijk. De warmtepomp heeft een hoog energierendement, handige app-bediening, duurzame werking en aantrekkelijk design.

Climate Protect+++ beschermt het milieu en het klimaat

De nieuwe warmtepompen van de Vitocal 25x-serie gebruiken het koelmiddel R290, wat bijzonder milieuvriendelijk is en een extreem laag GWP100 (Global Warming Potential) heeft van 0,02 volgens IPPC AR6.

OptiPerform - betrouwbare werking met maximale efficiëntie

De moderne warmtepompen van Viessmann hebben een gepatenteerde techniek. Door Hydro AutoControl® werken de betrouwbare warmtepompen met maximale efficiëntie gedurende de hele levensduur. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat de warmtepomp met OptiPerform sneller en voordeliger geïnstalleerd kan worden. Het neemt ook veel minder ruimte in, tot 60 procent kleiner dan vergelijkbare systemen.

Service Link - voor snellere reactietijden en betere service

Dankzij de digitale technologie zijn de warmtepompen van de Vitocal 25x-serie altijd verbonden met Viessmann Service. Hierdoor geeft de warmtepomp storingen meteen door en kan het installatie- en servicebedrijf van uw keuze onmiddellijk de nodige actie ondernemen. Dit is tijd en kostenbesparend.

Bron: